Voittajia 50/50-pikaruualla

1 Like

Tämän jutun taustat minulla on ylhäällä. Se on ehkä ensimmäisiä oleellisia yleisiä ruokintajuttuja, joita Katiskan edeltäjissä on julkaistu. Toki se on hieman muuttunut matkan varrella, mutta ikä näkyy.

Ensimmäinen versio on vuodelta 1996, ennen Internetiä, senaikaisessa systeemissä. Oli silloisen kenneltoiminnan juttuja — ei niitä oikein kukaan lukenut, koska harvempi käytti modeemeja minuuttiveloitukella.

Seuraava versio on muistaakseni 1998 ja se oli jo webin puolella. Jotain päivitin ja muutin silloin, luultavasti maininnan D-vitamiinista.

Sitten se saikin olla aika rauhassa aina siihen saakka, että lisäsin loppuun Ruotsin Derby maininnan. Siitä sitten muutaman vuoden jälkeen jossiteltiin Nordic greyhoundsin tulevalla vuodella — sen jossittelun olisi voinut täydentää, koska sinä vuonna taisimme voittaa yhtä lukuunottamatta kaikki isot arvokilpailut — joko kilpailijana, kasvattajana tai molemmissa rooleissa.

Nyt sitten vaihdoin sekaruokinnan 50/50-ruokinnaksi. Koska tuo on ikkuna menneisyyteen, niin en muuttanut hehkutuksia kananmunasta, sydämen käytöstä kuin sisäelin (perustui sydämen vajeisiin ja mitä siitä saadaan paljon) tai että sianrustoista saataisiin glukosamiinia.