Virkataan urakalla amigurumeja

Onerva Orava vihdoinkin valmis:

Ohje löytyi täältä

Seuraavaksi on suunnitelmana tehdä valas tuon samaisen blogin ohjeiden mukaan. Sitten saisi olla jo riittävästi osaamista eri muotojen tekemiseen, jolloin voin tehdä tämän:

Ei pitäisi olla liian vaikea :joy:
Paitsi värin osalta. Kokeilin mustalla langalla virkkaamista ja se oli todella tuskaista kun virkattava asia oli hyvin pieni. En nähnyt silmukoita, kyllästyin ja vaihdoin väriä (Onervan korvat). Täytyy kokeilla otsalampun kanssa.

1 Like

Hieman erikoisempi valas tuo oravan alapuolella oleva😂.

Mutta toi orava on ihana :heart_eyes:.

Ja kun joku muukin on yhtä eksyksissä, että mikä hemmetin amigurumi, niin…

Amigurumi on japanin kielen sana, jolla viitataan pieniin ja söpöihin pehmoihin. Vapaasti käännettynä amigurumi tarkoittaa neulottuja tai virkattuja täytettyjä pehmoja - ami tarkoittaa virkattua/neulottua ja nuigurumi puolestaan söpöä eläinhahmoa/pehmolelua/nukkea.

2 Likes

Onko sulla @Lafal valas edistynyt?


Onhan tuo. Valkoisen vatsankin oon jo tehnyt ja yhden evän. Tuon näpertämisestä tuli niin kova niskajumi, että saa olla tauolla pari päivää :rofl:
Pohjana on tietty se, että nykyään vietän päivät tietokoneen edessä. Mutta tuota valasta tehdessä oli jatkuvasti leuka kiinni rinnassa vaikka kuinka korjasin asentoa :woman_facepalming:

1 Like

Nyt on valmista:

Minttu Vihervalas

Screenshot_20221001-150832_Gallery

20221001_150901

Ohje täältä

1 Like

Hän on söpö :heart_eyes:.

1 Like

Koska en saa tänne liitettyä niitä ig videoita niin otin kuvakaappauksen niin voit @Lafal käydä kurkkaa millanen amigurumi tossa olis sulle virkattavaksi :see_no_evil:

Ja taas ykskaks tuli virkkausvideo vaikken oo ees niitä etsiny :woman_shrugging:

Testasin nyt ton videolinkin ottamista mutta saa nähdä toimiiko:

https://www.instagram.com/reel/Ck1CDaPp30B/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Edit. Ja niin tietty mullahan se toimii mutta tiedä sitten muilla :see_no_evil:

Toimii, jos on Insta.

Olisi voinut jättää katsomattakin…

Juuh, melko epäilyttävä jo tuo kuvakin :sweat_smile:

Mulla on sirpa yhä työn alla. Enää puuttuu toinen takajalka, häntä ja pää… Sama tilanne oli jo muutama kuukausi sitten :thinking:

Insta on pulassa kun kaikki siirtyy tiktokkiin. Joten ne yrittää kaikkensa pitääkseen jengiä vielä itsellään, muun muassa muokanneet ehdotettujen videoiden valikoimaa. Tulee isommalla randomilla kaikenlaista.

1 Like