🤯 Vaihdetaan pentu Ikean rottaan

Mitäs meidän russelineiti on nyt… ehkä 14 viikkoa. Joku on käynyt vaihtamassa sen kivane pennun täyteen mulkkuun, joka kuvittelee voivansa valita asioita, unohti sisäsiisteyden ja syö/repii kaiken mitä suuhun osuu. Ja jos ei osu, niin haetaan.

Elää emänsä kanssa ja saa äidiltään joka päivä päihinsä, koska kuvittelee kaikenlaista – ehkä sosiaalinen tapakasvatus onnistuisi paremmin naksuttamalla (jotain muuta kuin leukojaan), mutta onhan se hieman hankalaa ilman peukaloita.

Eli ei pointtia tässä aloituksessa. Kunhan vaan ärsyttää. Tuossa ei ole mitään uutta – en ylipäätään ole kauhean fani koirien kanssa välillä 16 vk - 1 vuosi :laughing:

3 Likes

Mä välillä haaveilen toisesta koirasta. Mutta sitten muistan taas, kuinka perseestä se pentuaika oli. Kaksi vuotta ei ole vielä riittänyt kultaamaan muistoja, joten yhdellä luppakorvalla jatketaan toistaiseksi :joy:

1 Like

Vaihdetaan koira Fazerin siniseen.

Meidän 2,5v ei ole ikinä oikein ymmärtänyt ihmisten sairastelun päälle. Se ei todellakaan tule viereen vahtimaan, että nukuthan nyt ja ethän palele, vaan olettaa, että poikkeuksellinen kotona oleminen on sitä varten, että hänellä on leikkiseuraa.

Pari kuukautta sitten se keksi alkaa läpsimään tassulla halutessaan huomiota. Olihan se hetken aikaa huvittavaa, kun puhelin yhtäkkiä katosi kädestä ja tilalle ilmestyi koiran kuono.

Tulin tänään kesken päivän kotiin flunssaoireiden takia. Tunnin sain nukkua rauhassa ennen kun tassu ilmestyi naamalle. Perään hirveästi haukkumista. Käänsin kylkeä ja hetken päästä ihmettelin, että jopas rauhoittui nopeasti. Mitähän se lipoo?

Rauhallisen lipomisen kohde oli mun lääkesuklaalevy :man_facepalming:t2:

2 Likes

1 vuotta!!

Meillä meni kolme :woman_facepalming::woman_facepalming:.
Nyt rupeaa jo pikku hiljaa unohtamaan millaista helvettiä se oli.

Mutta ei tulisi mieleenkään ottaa pentua niin kauan kun noissa henki pihisee.
Onneksi kylälle on tullut kaksi pentukoiraa joista toimnen on 10 viikkoa ja toinen puolivuotias ja ystävällä 9 kuinen.
Ja kaikki päivittävät ja kertovat rehellisesti miten “ihanaa” tuo pentu elämä on ( silloin kun se nukkuu :joy:).

1 Like

Vaihdetaan koira korvatulppiin.

Tuo 3,5vee luppakorva ulvoo unissaan. Siis ääneen, ei vain unessa. Kolmelta yöllä :woman_facepalming:

1 Like

Otan osaa :expressionless:.

Meillä tuo toinen ulvoo hereillä ja unissaan :woman_facepalming:.

Ja ei, tähän kohtaan ei tule nauruhyniötä.

1 Like

Laumanvartijathan liikkuvat eri tavalla kuin vaikka paimenet. Ihan siksi, että ne ovat sopeutuneet vahtimansa lauman liikkumiseen. Eli joku kaukaasianpaimenkoira liikkuu hyvin pitkälle samalla tavalla kuin lammas.

Mitä johtopäätöksiä tehdään, kun nuorempi russeli halusi ryöstää (lintujen) siemenpussin ja kohautti olkaansa vieressä olevalle (jäähtyvälle) jauhelihalle?