🔥 Uusivuosi ja koira

Ennakoiva vastaisku uuden vuoden aaton karkaamisiin:

  • Älä vie koiraa katsomaan ilotulitusta, vaikka se olisikin paukkuvarma. Koiraa ei tarvitse viedä ihan joka paikkaan, varsinkaan tungoksiin.
  • Kiristä kaulapanta ja unohda kahden sormen sääntö. En ole nähnyt koirien kuristuvan pantaan, mutta kylläkin karkaavan sen kiljuuna kertaa
  • Jos on ehdottomasti pakko käyttää valjaita, niin ole 110 % varma, että niistä ei pääse pakittamalla/rimpuilemalla karkuun. Useimmista pääsee. Jarru, eli vyötäröliina, on pakollinen aivan kaikissa valjaissa. Sen lisäksi käytetään kaulapantaa ja talutin on molemmissa kiinni.
  • Tarkista taluttimen ja lukkojen kunto. Äläkä tipauta hihnaa edes vahingossa, taluttimen lenkin saa pujottaa ranteeseen.
  • Jos et ole vielä polttanut flexiä, niin sitä ei ainakaan käytetä taluttamiseen, jos on riski koiran pelästymiseen. Ei sitä pitäisi käyttää muutenkaan, kuin enintään akselilla fifi.
2 Likes

Ja nämä ohjeet käyttöön heti kun alkaa hämärtää. Jotkut vatipäät räiskivät niitä raketteja milloin sattuu.

Mitäs kivaa vastajäynää keksisi naapureille, jotka ampuu ilotulitteita omilta pihoiltaan :thinking:

Kerrostalossa asuessa koira ei reagoinut mitenkään uutena vuotena. Rivarissa asuessa pitää jatkuvasti ravata ikkunassa vahtimassa ja murisemassa :weary:

Edit. Äänitän vinkulelun vinkunaa ja soitan sitä aamukuudelta täysiiiii!

Vittu mulla menee hermot noihin pamauttelijoihin.

Tällä viikolla ollut vituksee jännitystä hevosten kanssa missä ja koska räjähtää.

1 Like

Sain koiran pysymään paremmin paikoillaan kun jätin Netflixin katsomisen ja menin sänkyyn lojumaan koira kainalossa ja yhdessä katseltiin rakettaja makkarin ikkunasta. Oli oikein mukava vuodenvaihde, tosin mieluummin olisin nukahtanut jo klo22 :laughing:

1 Like