Top-50 tagit

Jos käytät foorumia tabletilla tai isommalla näytöllä, niin saatat törmätä listaukseen 50:stä eniten käytetystä avainsanasta.

Ne esitetään vain Tuoreimmat-listauksessa, ei muualla. Kännyköissä (aidosti alle 785 pikselin ruudulla) tag-listausta ei esitetä.

Avainsanat ovat eräs tapa löytää saman aihepiirin aloituksia, itseasiassa melkoisen tehokas sellainen. Niitä kuitenkin hyödynnetään surkean vähän.

Yleisimpien avainsanojen esittely tuoreimpien aloitusten listauksessa on sinällään turhaa. Pystyt käyttämään hakua, jos etsit määrättyä termiä, ja jos haluat vain selailla sisältöä, niin kaikki avainsanat löydät hampurilaisvalikosta.

Lista onkin näkyvillä vain muistuttamassa, että avainsanojakin kannattaa joskus kokeilla ja mielellään myös hyödyntää.

Silti kannattaa pitää mielessä, että avainsanat pääsääntöisesti kuvaavat aloitusta — eivät vastauksia. Vastauksissa aiheet leviävät ja aika ajoin eksytään off-topikkiin, mutta jos avainsanoja käytettäisiin myös vastauksissa, niin sitä sillisalaattia ei söisi kukaan.

Joten tagien avulla löydät aloitukset ja sitten voit edetä ketjuun. Tai sitten etsit termillä haun kautta, jolloin saat eteesi kaikki aloitukset ja vastaukset, jotka hakusanan sisältävät. Sen sijaan kun etsit aihetta, ja aiheen henkeen liittyvää asiaa, niin avainsanat ovat ystäväsi.