Serveriremontti sulkee aivan kaiken

Huomenna 21.6.22 tai viimeistään 22.6.22 aamulla tipautan Katiskan ja jokaisen siihen liittyvän sivuston linjoilta. Katkos kestää ainakin kaksi päivää. Teen kohtuullisen massiivisen serverivaihdon ja edellinen yritys live-sivustoilla ei ollut… menestystarina.

Perinteisesti juhannusviikko on vuoden hiljaisin aika ja noin 4/5 sivuston liikenteestä häivää — joka on sinänsä ihan ok, koska muutakin saisi tehdä kuin roikkua webissä. Mutta se on minulle helpoin aika tehdä moinen remppa.

Samalla siirrän puhelinajat kesäajalle, joka tarkoittaa käytännössä kaikkien ilta-aikojen poistumista ja ylipäätään soittoaikojen keskittymisen parille päivälle viikossa. Kyllä, minäkin haluan lomaa.

Mutta se tarkoittaa myös sitä, että jos uskoo tai tietää tarvitsevansa jelppiä kohta tai juhannuksen jälkeen, niin puhelinaika kannattaa varata niinkuin nyt. Tai ainakin tänään — ennenkuin lyön kaupan remonttiin, jolloin varaaminen ei onnistu ollenkaan, ja vähennän rajusti buukattavia aikoja — jotka siis vähentää valinnanvaraa.

Mutta jos ylihuomisesta mahdollisesti jopa viikonloppuun asti Katiskaa ei löydy, niin se johtuu remontista.

2 Likes

Säädöt ja siirrot on tehty, suurimmaksi osaksi ainakin. Joitain lyhyitä katkoksia voi tulla, mutta ne eivät ole mitään uutta — johtuvat pääsääntöisesti päivityksistä ja vastaavista, ja kestävät luokkaa minuutista maksimissaan tuntiin; niitä on ollut ennenkin ja tulee olemaan tulevaisuudessakin.