Sea to summit — silikoninen kahvikuppi

Ostin itselleni reissuja varten kahvikupin, sellaisen kokoonmenevän. Sea to summit brändiä.

kuva

Oma on kylläkin tumman sininen. Mutta se painuu noista taitoksista sisään ja siitä tulee sellainen litteä levy.

Tilavuutta on 250 ml, joten ei se turhan iso ole.

Kokeilin sitä äsken. Minulla oli nimittäin hieman epäilyksiä lämmön suhteen, voiko siitä pitää kiinni kun se on täynnä kuumaa kahvia ja kuinka fletku se on.

Eristää riittävästi lämpöä, että näpit ei pala. Mutta lämpenee sen verran kuitenkin, että saa näppejään lämmitelty. Sen suhteen ei mäkättämistä.

Mutta pohja on aika kapea, olisiko jotain viiden kuuden sentin luokkaa halkaialtaan. Ei se kauhean tukeva ole ja hieman tuntuu siltä, että tulen useamman kuin kerran kaatamaan sen, jossa alla ei ole tasaista kovaa pintaa.

Toinen mikä einen ärsyttää, on materiaali. Jätin nimittäin kupin tiskaamatta pariksi tunniksi ja kahvitipat purivat aika hyvin kiinni. Hieman mietityttää myös nuo taitokset, jos siitä hörppiikin jotain soppamaisempaa — kuinka paljon niihin jemmaantuu ruuantähteitä.

Tuolla samalla patentilla myydään ruuanlaittosarjaa. Suoraan sanottuna… sitä en osta, vaikka tuo kahvikuppina menisikin.

Ostin sen (ja tyynyn) saksalaiselta Addnature sivustolta. Heillä on siedettävän keskitasoa olevat suomeksi lokalisoidut sivut, mutta tuotetiedot kannattaa lukea silti englanniksi — ovat käyttäneet aika paljon konekäännöksiä.

Muutoin minulla ei ole mitään valitettavaa. Tavara lähti Saksasta heti ja rahtarina oli tietysti Postnord, mutta tällä kertaa toimituksessa kylän ärrälle ei ollut mitään ongelmia. Itseasiassa toimitus oli noin aika paljon nopeampaa kuin Varuste.netin toimitus, joka odotutti itseään viikon ennenkuin lähettivät hyllyssä olevat tavarat.