Oman nimen käyttö

Yleensä suosin joka paikassa oman nimen käyttöä. Se rauhoittaa kummasti käyttäytymistä ja on usein jopa jonkinlainen tae laadusta. Mutta Facebook muutti tilanteen.

Meta/Katiska käyttää ikiaikaista foorumien tapaa ja hyödyntää nickejä, nimimerkkejä. Rekisteröityessä olisi kiva, jos antaisit jonkun nimen, mielellään oikean, mutta välttämätöntä se ei ole. Tyylikkäämpää kylläkin, ehkä.

Jos annat rekisteröityessä nimesi, niin se näkyy profiilin kortissa. Jos joku klikkaa profiilikuvaasi, niin aukeaa lyhyt yhteenveto julkisesta profiilistasi. Siinä näkyy koko nimesi, jos sen olet kertonut.

kuva

Mikäli jossain vaiheessa tuntuu siltä, että haluat lisätä nimesi näkyviin, niin saat hoidettua sen profiilisi asetuksissa.

Jos haluat mainita jonkun, tägätä, niin se tapahtuu @-merkin kanssa. Minut saa tägättyä laittamalla tekstiin @Jagster. Foorumisofta alkaa tarjota sopivia osumia sitä mukaa kuin kirjoitat.

Aikaisemmin nimi oli pakollinen kenttä. Luovuin siitä, koska sillä ei ole mitään merkitystä.

Samalla muutin asetukset niin, että oikea nimi, kun se on annettu, näkyy profiilin yhteydessä julkisesti.

Poistin nimen profiileista käyttäjiltä @Lafal ja @Hukkaputki — jotka ovat käytännössä ainoita aktiivisemmin kommentoineita.

Joten jos te kaksi haluatte nimen näkyviin, niin käykää laittamassa se profiilissa.

Te kaikki muut — jos/kun olette rekisteröityneet ennen 13.9.2021, niin poistakaa nimenne profiilista, jos sen näkyminen kiusaa. Jos ette löydä asetusta, niin lähettäkää priva @Jagster niin käyn hoitamassa sen.

2 Likes