Nimi on enne. Onko?

Nomen est omen tiedettiin jo aikoinaan. Osaksi siihen perustuu esimerkiksi se, että ainoastaan todella rohkeat sielut uskaltavat nimetä koiransa vaikka Sirkkeliksi.

kuva

Kuinka paljon ihmisillä on kokemuksia siitä, että nimi meni valitettavan hyvin pieleen… eikun kohdalleen?

Vastuunpakoilua

Älä ole noin tylsä :smile: Totta hemmetissä minä tiedän, että tämä on samaa sarjaa kuin horoskoopit. Sattumaa ja valikoivaa havainnointia. Ja että aika ajoin pentu myös saa nimensä ominaisuuksien mukaan, ja jos kakara on tarpeeksi dominoiva ja hampaitaan käytävä jo ennen luovutusta, niin nimi Hurja kertoo siitä, ei rakenna pentua nimen mukaiseksi.

:wave:

Koiran kutsumanimi on Siiri, eli ei mitenkään erikoinen. Sirpa on sekarotuinen joten siltä puuttui hassunhauska kennelnimi. Haluttiin antaa oma, joten sirpasta tuli Siiri No Shame.

Joku silloin varoitteli siitä, että nimi on enne. Kohauteltiin olkia, että no ihan sama. Niinhän siinä sitten kävi, että kyseessä on jääräpää, jolla ei ole miellyttämisen halua ja joka tulee kertomaan, kun on asiaa tai jotain pitäisi saada.

Jossain toisessa ketjussa kerroin, kuinka se on alkanut tassulla läpsiä naamaa halutessaan leikkiä. Se on huvittavaa toiseen vaihtoehtoon verrattuna: tuijottaminen. Loputon tuijottaminen. Koira on hiljaa ja tuijottaa. Ja tuijottaa.
Screenshot_20210915-163715_Gallery