Mustaa perjantaita

Verkkokauppacomissa olisi pian tarjouksessa laiskan lemmikinomistajan lempituote: automaattinen ruokakuppi sirutunnistimella.

Noinkohan greyhoundit saisi oppimaan tuohon… russelien kanssa onnistuisikin :rofl:

1 Like

Voi luoja.

Näen oikein mielessäni miten saksalainen hajottaisi tuon toisen vieressä yllyttäen :woman_facepalming:.

Sellaista härpäkettä ei olekkaan mitä tuo kaksikko ei saisi rikki.

“Jos luvaton, ahne tai röyhkeä lemmikki yrittää syödä kulhosta, se ei aukene, tai jos syöttölaite on jo auki, kansi sulkeutuu.”

Mitä eroa on luvattomalla, ahneella tai röyhkeällä? Eikö ne kaikki tarkoita ihan samaa asiaa :joy:

Tuotteen muotoilussa on vähän epäonnistuttu. Näkisin, että tuo varmaankin kahvaksi ajateltu härpäke enemmänkin provosoisi röyhkeää ja ahnetta ruokavarasta viskomaan kippoa pitkin seiniä. Koska se ruoka on pakko saada kun se kerta on jo laitettu esille.

Toimii siis varmaan paremmin pikkukoirille? :thinking:

1 Like

Mainostekstien analyyttinen pohdiskelu on joskus hauskaa. Ja joskus turhauttavaa. Mutta onhan tuo vehje aivan liian kevytrakenteinen.

Ajatuksena kuitenkin houkutteleva. Hyötyeläinpuolihan on käyttänyt ruokintalaitteita jo pitkään automaation osana.

Kahvasta tuli mieleen, että meillä oli aikoinaan hiirikasvatusta – enkä nyt tarkoita villien omaehtoista invaasioita. Alkoi käärmeiden ruokahiirten kasvatuksesta ja hetken kuluttua perheen rouvapuolella lähti mopo keulimaan ja kaikki nurkat oli täynnä dynabokseja, joissa oli eri värisiä ja turkiltaan kiharoita pikkujyrsijöitä.

Yhden kerran eräs greyhound meni muina miehinä hiirien huoneeseen ja tuli hetken kuluttua vaivihkaa ulos kantaen yhtä dynaa. Kai se oli ajatellut, että tämä on sitten sellainen snack box.

2 Likes

Sorry Musti & Mirri, mutta saatiin russeleille valjaat paaaaljon halvemmalla, kun ostettiin suoraan valmistajalta.

1 Like