ūüĎč Muistutus: Ilmoitusten hiljent√§minen

Muistuksena vain, koska alan linkittämään muutakin kuin enemmistön lukemaa koira-asiaa: kategorioita voi piilottaa, eikä asioista, jotka eivät kiinnosta, ole mikään pakko ottaa ilmoituksia vastaan.

Tilanteen voi mielt√§√§ Facebookin ryhmien kautta. Facebookissa t√§ytyy liitty√§ erikseen haluamiinsa ryhmiin. T√§√§ll√§ kuuluu automaattisesti ik√§√§nkuin kaikkiin ryhmiin. Yhteist√§ taasen on se, ett√§ ilmoituksia voi rajoittaa ‚ÄĒ aiheen, ryhm√§n kuin jopa k√§ytt√§j√§nkin suhteen.

Täällä on periaatteessa ajantasainen ja koottu ohjeisto miten mitäkin hiljennetään. Se on peraatteellinen siksi, että en ole päivittänyt sitä.

Kerrataan kuitenkin miten alueet, kategoriat, saa hiljennettyä.

Voi hiljentää alueen kerrallaan. Mutta jos sinua ei kiinnosta IT-maailma, niin voit hiljentää pääkategorian Sähköinen ympäristö . Pääkategorian hiljentäminen vaimentaa samalla kaikki sen alaosiotkin. Kääntäen, jos muutoin aiheet nimellä Ulkoilu ja fysiikka kuuluvat mielenkiinnon kohteisiin, mutta melonta on sinusta aivan turhaa, niin silloin voit hiljentää alueen Melonta- ja vesipuuhat.

Mene haluamaasi kategoriaan ‚ÄĒ tai siis‚Ķ siihen, jota et halua ‚ÄĒ ja klikkaa kello-ikonia.

Saat auki valikon, josta löytyy erilaiset ilmoitustasot. Hiljentämisessä kiinnostaa viimeinen: Vaimennettu.

Nyt et enää saa ilmoituksia. Alue on hävinnyt myös listauksista. Jos kuitenkin haluat muuttaa samaisen alueen ilmoitustasoa, tai käydä uteliaisuuttasi vilkaisemassa mitä siellä on, niin klikkaa itsesi Alueet näyttöön.

Löydät isommilla näytöillä sen yläosasta ja puhelimilla alasvetolaatikosta, jossa näkyy etusivulla Tuoreimmat.

Kaikki vaimennetut kategoriat löytyvät aivan viimeisestä kategoriasta: Hiljennetyt alueet

Ja aivan kuten ostos-tv:ssä, niin ei tässä ole vielä kaikki, vaan laitetaan mukaan vielä tämäkin…

Sinun ei v√§ltt√§m√§tt√§ tarvitse hiljent√§√§ alueita. Jos haluat pysy√§ k√§rryill√§ mahdollisista ns. tavallisista keskusteluista, mutta et jaksa seurata eri sivustojen automaattipostaajia, niin voit hiljent√§√§ ne. Aivan kuten hiljennet√§√§n, er√§√§ll√§ tavalla bannataan, k√§ytt√§j√§ ‚ÄĒ ihan siksi, ett√§ nuo automaatit ovat teknisesti k√§ytt√§ji√§.

  • Jos haluat hiljent√§√§ koodinippelien linkitykset, niin klikkaa @EksisDEV ja tee banni
  • Jos haluat hiljent√§√§ muiden IT-asioiden linkitykset, niin klikkaa @EksisONE ja bannaa (tuota k√§ytt√§j√§√§ ei muuten ole, viel√§)
  • Jos haluat hiljent√§√§ koira-linkitykset, niin klikkaa @Katiska ja bannaa