Miksi Facebookissa ei saa kysyä mitään?

Facebook lanseerasi käsitteen toksinen sosiaalisuus. Paskaa käyttäytymistä ja horjumatonta luuloa oli toki ennen sitäkin. Mutta Facebookin johdolla alettiin kuvittelemaan, että

  • asiat ovat mielipidekysymyksiä
  • peukalot määrittelevät väitteen oikeellisuuden
  • jokainen mielipide on yhtä arvokas, tai edes arvokas

Olen pitkään ollut sitä mieltä, että Facebookissa ei saisi koskaan kysyä apua mihinkään. Ihan siksi, että silloin äänessä ovat he, jotka eivät edes tiedä.

Valitsen esimerkiksi erään facebook-ketjun. Ymmärtänette ehkä miksi se alleviivaa käsitystäni

Annatteko koiralla rusinatonta maksalaatikkoa ?

Rusinat on koirille myrkyllisiä🤨 … vastuutonta antaa niitä. Koska ne voivat tappaa koiran. Toivottavasti et jatkossa anna jos sinulla on koiria

en anna rusina on myrkkyä koiralle

rusinoita ei saa koiralle antaa

kyllä pitää aika hölmö olla että tietosesti syöttää koiralleen sille myrkyllisiä asioita :woman_facepalming:t3: en voi ymmärtää. Toivottavasti sun koira ei joudu kärsimään sun takia. :unamused:

rusinat myrkkyä koiralle.

Mä en anna mitään “ihmisten ruokaa”. Meidän herkkämahaiselle liikaa mausteita, suolaa yms. En anna viljaa, enkä mitään maitotuotteitakaan. Voisin antaa maksan sellaisenaan ja keittää riisiä kylkeen :slightly_smiling_face:

En anna maksalaatikko sisältää paljon sokeria, suolaa ja lisäaineita. Sokeri voi aiheuttaa hammaskiveä ja hampaiden reikiintymistä, ja huonokuntoisista hampaista voi seurata ongelmia muuallekin koiran elimistössä. Maksalaatikko on koostumukseltaan pehmeää sössöä, joka takertuu koiran hampaisiin eikä se tarjoa hampaille minkäänlaista puremistyötä.
Maksa menee sellaisenaan kyllä ja koira kiittää :blush:

Kuulin eläinlääkäriltä että rusinat on vaarallisia koirille. Älkää kysykö miksi. Siihen en osaa sanoa.

Rusinasta,kyllä ne ja viinirypäleet on myrkyllisten listalla koirille,aiheuttaa munuaisvaurioita.Tietoa löytyy googlella. Maksalaatikkoa ilman rusinoita saavat harvoin,niiku vaikka jouluna pieniä määriä,muistelen että saattaisi aiheuttaa osaltaan hammaskiveä. Nuorempi koira sylkee kun antaa maksaa raakana,koostumus?

En anna mitään missä on sokeria ja maksalaatikossa sitä on paljon…

En oo antanut ja koira 4v. En oo nähny tarvetta antaa😅 asia erikseen jos maksalaatikkoa meillä muuten jääkaapissa olis ja päiväys huutelis🤷‍♀️

Kun tuolta siivotaan puhtaat ilkeilyt ja pielessä olevat väitteet, niin mitä jää jäljelle? Jäljelle jää ne 100 vastausta, jotka olivat joko kyllä, ei tai synttäreinä.

Ne sentään vastasivat aloituksen kysymykseen. Joka oli sinällään turha ja olisi ehkä kysymysvauhtoehtoina toiminut paremmin.

Mutta tuossa on somen arvo. Kuinka moni pitää arvoa positiivisena tai edes hyödyllisenä? Saatika että olisi edes viihdearvoa?

2 Likes

Viihdearvoa oli vielä joskus aikoinaan, enää ei ole sitäkään.

1 Like