Maailman huonoin koiranomistaja on kaveri

Laittakaa melkein mikä tahansa koirakuva aiheesta harvinainen-tapaus melkein mihin tahansa koiraryhmään, niin hetken kuluttua joku toteaa, että moiseen voi koira kuolla. Jokunen hetki lisää, niin ketju täytyy komppaajista, joiden kaverilla oli koira kuollut juuri siihen kuvaan liittyvään tilanteeseen.

En halua enää yhtään kaveria, jolla on koira, kissa, hevonen, kanarianlintu, kärmes, gerbiili, torakka tai ylipäätään mitään elävää. Pelkästään siksi, että kaveri ei koskaan saa pidettyä eläintään hengissä.

3 Likes

Se on ihan sama kun kysyt asiasta x, niin saat tsiljoona vastausta ja kommenttia asiasta y.

Ja lopputulema on aina, että olet paska omistaja jolla ei saisi olla kuin kumiankka kylpyleluna.

1 Like

Kumiankka on hankala elätti. Se vaatii taitoa ja osaamista.

On luonnonlaki, että ketjut menevät off topikkiin viimeistään kolmannessa vastauksessa. Tosin tuo(kin) on mennyt rikki Facessa, koska kukaan ei enää lue ketjuja – ja siksi tulee niitä perin ärsyttäviä toistoja, jossa on 20 samanlaista asiaa peräkkäin.

Suurin osa ei osaa vastata kysymyksiin. Se vaan on niin. Jonka takia ihmiset kommentoi sitä mitä he itse tekevät, vaikka se ei sinällään liittyisi asiaan mitenkään. Kuten vaikka jos joku kysyy, että mitä tehdä kun broikkujauheliha närästää, niin ensimmäinen vastaaja kertoo syöttävänsä Purenaturalia ja olevansa tyytyväinen siihen. Ihan kiva, mutta ei liity mitenkään kysymykseen.

1 Like

Tuo luonnonlaki pätee myös siihen, että Kaffepaussi menee offtopiciin viimeistään kolmannessa lauseessa :joy:

3 Likes