Luomuviljelijät hyötyvät agrihomeopatiasta myös taloudellisesti

Tämä on juttu, johon ei vaan pysty kirjoittamaan saatetta.

"Mitä agrihomeopaattisessa prosessissa tapahtuu?
“Ensimmäiseksi tutkitaan maaperä. Selvitetään, onko siinä puutteita tai jotain liikaa? Maa voi olla esimerkiksi liian hapan, jolloin kasvuolosuhteet viljelyksille eivät ole kovin kummoiset” sanoo Havre-Nieminen.

Hän lisää, että nyt näin syksyisin Suomessa on
hyvä toimia kaukonäköisesti seuraavaa kasvukautta ajatellen ja lannoittaa eli tasapainottaa maaperä. Perinteisille kemiallisille lannoitteille kuten fosfaateille ja typelle löytyy homeopaattinen vastine, joissa ei ole kemiallisten lannoitteiden haittavaikutuksia.
“Kun kevät koittaa, tehdään istutukset. Ja sitä mukaan kuin ongelmia kasvussa ilmenee, ne hoidetaan pois päiväjärjestyksestä,” kertoo Sherr."

Siis toihan on ihan vaan viljelyä? :rofl:
Mä oon tehnyt omalla pihapalstallani ihan samaa ja onnistunutkin kohtuu hyvin, ihan ilman kemiallisia lannoitteita tai homeopatiaa.

“Hän lisää, että jopa sääolosuhteita pystytään tasapainottamaan homeopaattisesti. Tosin tasapainotetussa maaperässä ilmenee vähemmän kasvua haittaavia tekijöitä.”

Oliko se niin, että homeopatia perustuu (tislatulle) vedelle? Eli jos agrihomeopaatin pihalle ei ole satanut vettä, agrihomeopaatti kastelee pihan ja tulkitsee tilanteen niin, että nyt on sääolosuhteet korjattu homeopaattisesti?

“Pariskunta päätyi Tansaniaa tekemään AIDS:n vastaista työtä kansainväliseen projektiin.
“Aids on immuniteettisairaus ja homeopatia nimenomaan palauttaa ihmisen luontaisen vastustuskyvyn. Olemme saaneet huippuhyviä tuloksia Tansaniassa”, summaa Sherr.”

Tää on helvetin pelottavaa :grimacing:

Sherr itseasiassa lähti sieltä aika lujaa, kun sen AIDS:n hoito ei sitten sillai onnistunutkaan.

1 Like