Lihasta saa kaiken

Seuraan yhtä jenkkiläistä ketofoorumia. Muotoilen näin… on se hyvä, ettei ole suomalainen yhteisö. Olisin lentänyt sieltä jo pihalla.

Joukossa on muutama kirjoittaja, jotka tietävät aiheesta. He eivät ole kovinkaan suosittuja, koska valtaosa leijuu jossain vaihtoehtotodellisuudessa.

Kun mukaan ympätään karnivoriruokavalion (vegen vastavoima), niin aletaan lähestyä parodiahorisonttia. Jutut ovat nimittäin tismalleen samoja kuin aikoinaan barffissa yhdellä ainoalla erolla: luu ei ole oleellista, vaan liha. Lihasta saa kaiken.

Itseasiassa on luutkin mukana, sillä liha-luuliemi antaa kaiken ja parantaa loput. Mutta se ei liity mitenkään lihansyöntiin, vaan on yleinen jenkkiläinen uskomus eläimistä ihmisiin. Ilmeisesti liemi istuu yhtä syvällä amerikkalaisessa perimässä kuin vaikka kanakeitto.

Eräs kysyi, että täytyykö syödä jotain vitamiineja, jos syö pelkästään lihaa. Karnivorille kun on sallittua vain liha, maitotuotteet ja elimet, ja mitään kasvikunnan tuotteita ei sallita — valkosipuli kelpaa, jos sitä käytetään vähäisiä määriä mausteena.

Kysyjän ruokavalio oli lihan lisäksi joskus juustoa, rasvaista kermaa kahvissa, kirkastettua voita, munia, pekoninrasvaa jne. Mutta ei mitään kasviksia, hedelmiä tai marjoja. Käytännössä ei elimiäkään, koska — fanfaari — lihasta saa kaiken.

Yksi epäilevä tuomas oli joukossa, mutta kannustivat ilman mitään rajoitteita. Tai kuten eräs totesi:

your body heals hormones, adapts and changes cause fresh meat gives all we need ever and many carnivores, like me, 4 yrs in with no supps and no organs are thriving

Kroppa siis parantaa hormonit (paranee hormoneilla, riippuen onko tuossa typo; molemmat selitykset kelpaavat tuossa uskonnossa) jne, koska tuore liha on ainoa mitä tarvitaan.

Joo. Luulen, että olen saanut päiväannokseni ihmiskuntaa täyteen tältä erää.

2 Likes