Kuvan (ja minkä tahansa tiedoston) lataus

Kuvan lisääminen onnistuu tiedostonlatausikonilla discourse-tiedostonlataus-ikoni tai sitten ihan vaan raahaamalla kuva tekstiin.

Siihen ei oikeastaan mitään sen kummallisempia ohjeita tarvita. Jos sinulle tulee tarvetta säätää kuvan näyttökokoa tai tekstin juoksutusta, niin asia mutkistuu — sanoisin, että älä. Tämä on foorumi, ei taittopohjainen sisältösivusto.

Tein ruudunkaappausvideon aiheesta median käyttö. Oikeastaan vain siksi, että pääsin testaamaan iPadillä kaappausta (mutta video paljastaa myös kuinka paljon typoja tulee… ja tuo oli vielä kohtuullisen siisti)

Tuo vaatimaton videoklippi oli yli 16 megaa kooltaan. Tarkoittaa sitä, että jos tuuppaisisin sen näkyviin foorumin kautta, niin jokainen teistä joutuisi odottamaan sen latautumista jotain 15 sekunnista vajaaseen minuuttiin nettiyhteyden nopeudesta riippuen.

Joten pääosin videot kannattaa ladata muualle ja sitten vaan linkittää tänne. Tämän laitoin YouTubeen piilotettuna, koska sille ei ole mitään yleisempää arvoa. Sen jälkeen vain kopypeistasin linkin tänne eli mitään sen erikoisempaa ei tarvitse tehdä.