Koiran valot ja heijastimet

Jostain ostettiin, ehkä Lidlistä, Clas Ohlsonilta, Biltemasta…, joskus sellaiset kaulapantoihin laitettavat tuikut. Silikonikumilenkkikiinnitys kuitenkin. Paitsi että nuo ei ole koirien, vaan myyty vissiin fillareihin. Voi niitä käyttää muuallakin.

Meillä on noita kahdella värillä – valkoinen ja punainen.

Testasin miten ne näkyy pimeässä:

Löytyihän nuo netistäkin (ensimmäinen osuma, ei muuta kannanottoa)

Tiedättekö muuten ne hopean väriset heijastavat takit? Ainakin Musti ja Mirri on myynyt, mutta myy käytönnössä ihan samaa rotsia muutkin. Ne hakkaa sitten ihan viisnolla kaikki heijastinturhakkeet. Koiralle valot ja omistajalle koko takin kokoinen heijastin, niin taatusti näkee (paitsi Korppoolainen metsästäjä, joka ei erota mäykkyä supista – mutta ei siitä tässä ja nyt).

3 Likes

Tykkäsin vielä viime talvena noista kumilärpäkkeistä. Tänä syksynä jo kaksi hajonnut. Ja niissä jotka ei ole hajonneet, on lamppu tullut tiensä päähän, ja sitä ei voi vaihtaa. Jossain versiossa ei saanut patteria vaihdettua. Raivostuttavaa :see_no_evil: Muuten tosi käteviä, kun saa helposti siirrettyä tarpeen mukaan pannasta valjaisiin.

Ladattava ledipanta on ihan kiva, tosin saattaa aueta itsekseen ja tippua. Ja sitten kun sen haluaisi auki, se ei aukea.

Ostin pari viikkoa sitten Tokmannilta led-kaulapannan. Pukeminen ja riisuminen helpompaa kuin valopannassa, eikä erikseen tarvitse pantaa tai valjaita. Tosin siinä on pitkä pätkä valotonta osuutta, ja jostain syystä se valoton puoli kääntyy aina muhun päin kun koira viipottaa pellolla vapaana.
Laitan sille seuraavalla peltokerralla jouluvalot kaulaan jotta näen missä se menee.

Ei löytynyt enää videota pellolla liitävästä ledilampusta, mutta upouudesta heijastintakista löytyi. Koira arvosti takkia niin paljon, että kävelytti meidät eläinlääkäriasemalle.

20201212_003007

Vielä vuodenkaan käytön jälkeen se ei oikein viihdy tuossa. Onhan se vähän iso, mutta pienempi oli liian lyhyt.

Meillä on käytössä juurikin Feel Activen heijastinliivi koiralla. On ihan älyttömän hyvä!

1 Like

Onko joku löytänyt jostain tai mistään sellaista valolla varustettua hihnan jatkopalaa (ei siis koko hihnaa), joka olisi vieläpä pattereiden sijaan ladattavaa mallia?