Koiran kulkeminen autossa

Koiran kuljettaminen autossa. Mikä häkkiratkaisu on hyvä tai jopa paras? Olen miettiny tuolta: Kulkukoiraveräjä TOYOTA - kulkukoira.com

Osaattako sanoa jotaki ihan uskomattoman hyvää? Jopa parempaa ko tuo, mitä mietin.

Paljonhan noita käytetään. Mutta sopiva riippuu autosta ja sen sisämitoista, takaluukusta, jossain määrin koirasta itsestään, kolarisuojasta (ihmisille, koiraa eivät suojaa) ja hinnasta.

Minä en ole hyvä esimerkki, mutta meillä on pärjätty ihan vaan häkeillä.

1 Like

Varmaan ihan hyvä isoille, kun koira saa koko kontin tilan käyttöön. Sen sijaan jos on taipumus askarrella niin tuollaisen kanssa voi vapaasti laittaa konttia päreiksi.

1 Like

Meillä on tollanen. Ostin sen käytettynä kun sattui sopimaan omaan autoon, uutena en olis raaskinu. Kolme pikku koiraa joten tilaa riittää, silti makaavat kasassa mitä eivät edes sisällä tee :woman_facepalming: pitäis vaan ostaa myös niskatukiin sellanen turvaverkko vai miksi niitä sanotaan etteivät lennä sieltä meiän niskaan. Ei oo vaan löytyny sopivaa.

Tota ennen oli sellanen isompi häkki, oli aika umpinainen joten siksi ostin ton veräjän jotta ilma kulkee. Yksi koira kun oli niin sillon oli sellanen kevytmetallihäkki kontissa kiinnitettynä.

Mutta samaa niinku muutkin: riippuu niin autosta, tarpeesta, koiran koosta jne.

1 Like