Koiralla oli kiva päivä

Ei niinkään tuo sohva, vaan se mikrokupu :thinking:
Onneksi tästä on jo vuosi, sohvan sai korjattua, eikä se ole räjähtänyt uudestaan :joy:

Tosin tätä ennen oli vaatekaappi poksauttanut sisältönsä ulos useampaan kertaan. Kaappi rauhoittui, kun koira sai koko asunnon käyttöönsä yksin ollessa.

1 Like

@Lafal se on varmaan tarkan suunnitelun tulos. Tuo mikrokuvun tarkoitus tuossa. Me ei vaan ymmärretä.

1 Like

Aloituksesta tietysti puuttui se olennainen: mitä kivaa teidän koirat on keksineet tehdä hauskuuttaakseen itseeän? Sisällä tai ulkona, luvallista tai luvatonta? :slightly_smiling_face:

1 Like

Samaa paikkojen rikkomista. Mutta tiedä sitten siitä hauskuudesta. Eniten vahinkoja ovat tehneet kiimaiset nartut, kun ne on eristetty. Sen jälkeen vanhemmat nartut, kun eivät ole päässeet sisälle niin päättäessään – joo, meidän ulko-ovi on kaunis, onneksi vanhaa puista mallia rintamiestalo.

Pennut ei oikeastaan ole tehneet kuin normisettiä: jyrsittyjä seiniä, jalkalistoja, tuolin jalkoja… Tosin, meillä oli koirat koirat pitkään omissa tiloissaan, joten siellä raadeltuja sohvia sun muita ei laske. Nyt vasta kun koiramäärä on laskenut ns. tervehenkisemmälle tasolle, niin ollaan alettu miettimään josko meilläkin voisi olla olkkari ja sohva.

Mä olin hirveän ylpeä meidän neidistä kun se vihdoin oppi, että koira, eikä edes tassut, kuulu millekään pöydälle (lue: ylpeä ihmisistä, jotka osasivat opettaan jotain).

Videokuvat kertoi jotain muuta. Välillä saattoi olla kaikki neljä tassua ruokapöydällä :joy:

Joo ei nää silloin kotiin tullessa naurattaneet yhtään, mutta nyt jälkeenpäin on helppo viilentää pentukuumetta katsomalla vanhoja kuvia :expressionless: