Kennelrehun lihat

Meillä on nyt reilu vuosi pääsääntöisesti syöty kennelrehun lihoja, eritoten naudan pentujauhelihaa jossa myös sydäntä 20% ja rasva% 11.
Meille ei sovi kana eikä kalkkuna, lammasta syödään nappulana mutta lihassa se on yleensä peruskotikoirille liian rasvaista ja eipä se lampaan laatukaan ilmeisesti kovin hyvä ole. Ja saatavuus huonoa myös.

Nyt aloin miettimään niitä sika-nauta jauhelihoja välillä vaihteluksi. Toisessa rasvaa 18, toisessa 21. Kummassakin myös keuhkoa ja kurkkutorvea.
Arvostelut oli kaikkea maan ja taivaan väliltä eli mitä nyt sattuu missäkin erässä olemaan.

Mutta mikä teillä tuntuma? Onko järkeä ostaa niitä ollenkaan vai ihan samaa ku vaikka reilusti kalliimpikin liha?

Pentunauta on koostumukseltaan ollut tasalaatuista ja neste ei lillu kipossa sulatuksen jälkeen eli sen puolesta se ollut kuitenkin ihan hyvää. Mutta se on monesti loppu että siksikin mietin rinnalle toista lihaa jonka saatavuus parempi.