ūüĎČ K√§ytt√§j√§verkosto (User Network)

Hampurilaisesta löytyy uusi toiminto: Käyttäjäverkosto. Se näyttää kytkyt eri käyttäjien välillä. Siis foorumitoiminnoissa, ei muuten, eikä varsinkaan siviilielämän puolella.

Toiminto n√§kyy ty√∂p√∂yt√§n√§kym√§ss√§, joten isoilla ruuduilla Se l√∂ytyy automaattisesti. K√§nnyk√∂ill√§ t√§ytyy menn√§ vaihtamaan pois mobiilin√§kym√§st√§. Se l√∂ytyy hampurilaisvalikossa viimeisen√§: klikkaa kohtaa Ty√∂p√∂yt√§n√§kym√§. Saat vastaavan n√§kym√§n kuin isoilla ruuduilla, mutta skaalattuna pienemm√§ksi ‚ÄĒ ero ei liene suuren suuri. P√§√§set takaisin mobiilin√§kym√§√§n vastaavaa tiet√§, mutta nyt valikossa lukee Mobiilin√§kym√§.

  • vastaava vaihto onnistuu isommillakin n√§yt√∂ill√§

Käyttäjäverkostoa pystyy hieman pyörittelemään sormella, zoomaaminen onnistuu puhelimissa ihan nipistyksillä

Tuo näyttää käyttäjien väliset kommunikoinnit merkityksessä vastaukset ja tykkäämiset.

Mitä paksumpi viiva, sitä enemmän kanssakäymistä. Ei liene yllätys, että olen eniten tekemisissä foorumille eniten kirjoittavien kanssa…

Jos klikkaa nimeä, niin kuva rajaa sen esitetyn ihmisen suhteen tiiviimmät muut kontaktit. Jos klikkaa pallukkaa nimen edessä, niin aukeaa käyttäjän kortti.

Ei tuolla mitään sinällään tee (paitsi jos kiinnostaa somen sosiaaliset verkostot…). Onpahan vaan hauska. Ainakin minusta.

Kuvakaappauksessa on mukana vielä kaikki luottamustasot. En ole vielä katsonut onko se päivittynyt, mutta rajasin sen ykkösistä ylöspäin - ihan siksi, että LT0 ei suuremmin ole tehnyt mitään foorumilla; jos olisi, niin olisi ykkönen…

No on se perkele kun ei ketju nouse. Nyt nousee.