Katiskan erottaminen omakseen: Äänestys

Pyöritän edelleenkin ajatusta Katiskan saitin, Katiskan muiden palveluiden ja foorumin naittamista toisiinsa syvemmin. Moinen lisäisi foorumilla melkoisesti, tai ainakin reippaasti, no jonkun verran kuitenkin, koira-aiheiden määrää. Se herättää kysymyksen muun sisällön paikasta.

Toki voin jatkaa foorumin rakentamista eräänlaisena yleisfoorumina — se puoli on hiukan paljon jäissä viime aikoina muista arkihuolista johtuen, kuten tietysti koirasisältökin, mutta tuolta osin alkaa näyttämään paremmalta. Tai sitten palaan edeltävämpään aikaan ja erotan koirat kaikesta muusta. Työmäärä on loppujen lopuksi aika mitätön, vaikka se pitäisikin minut työnpuuhassa hetken. Joten kysymys on oikeastaan aika paljonkin käyttäjistä.

Lurkkijoiden määrät (eli he jotka vain lukevat…) lisääntyy koko ajan. Jossain vaiheessa rikotaan maaginen raja, jolloin se alkanee näkyä myös kommenttien määrässä (mutta kännyköiden osuus saattaa muuttaa tuota pelikenttää rajustikin, mutta siitä myöhemmin ja muualla). Suurin osa kuitenkin lukee vain koira-aloitukset. Kaikki muut aiheet saavat olla aika rauhassa, valitettavasti. Tosin googlenäkyvyyden lisääntyminen saattaa muuttaa tuota.

Siltä osin muun sisällön siirtäminen voisi yksinkertaistaa foorumia. Mutta perusteiltaan kyse on vain ja ainoastaan tismalleen samasta kuin Facebookin ryhmien kanssa, jotka ovat saatavilla kaikille, mutta seurataan vain oman mielenkiinnon aiheita. Täälläkin saa hiljennettyä alueet, jotka eivät kiinnosta, ja silloin ne aloitukset häviävät myös tuoreiden listauksesta.

Joten aivan riippumatta kiinnostaako vain koirat, vai eikö kiinnosta koirat pätkääkään, saa valikoitua omat kiinnostuksen aiheet. Myös tagienkin suhteen…

Mutta kysytään teidänkin mielipidettä:

  • Katiska/koirat kokonaan omanaan, ja muut muualle
  • Kaikki vaan samassa

0 äänestäjää

EDIT: En pystynyt muokkaamaan vaihtoehtoja. Mutta kyse on siis tästä:

  • Katiska/koirat pysyy täällä, ja muut muuttaa muualle
  • Mikään ei muutu

Jätin kolmannen vaihtoehdon, Lopeta foorumi, kokonaan pois. Kun se ei ole aito vaihtoehto.

Äänestys sulkeutuu kuluvan kuun viimeinen päivä. Tosin tulen tekemään päätökseni varmasti jo ennen sitä, koska minulla ei ole suuriakaan harhakäsityksiä siitä paljonko tämä(kään) äänestys klikkauksia saa. Joten jos/kun mielipiteen jättää vain muutama henkilö, niin saatan huomioida tai olla huomioimatta mielipiteen. Isompaa äänivyöryä kuuntelen tarkemmin. Joten kyllä, tämä on sellainen neuvoa antava kansanäänestys.

Ja juu. Tässäkin täytyy olla kirjautuneena, että mielipide näkyy,

Mitä toi eka vaihtoehto niinku tarkoittais? Että koira jutuilla olis joku oma saitti ja kakkos vaihtoehto olis niinku nyt?

Jos noin niin en itseasiassa tiedä kumpi olis kivempi. Jos koirajuttuja paljon niin vois olla ehkä kiva että olis kokonaan erikseen mutta sitten ei tulis luettua varmaan noita muita juttuja jotka nekin mielenkiintoisia luettavia :woman_shrugging:

En siis vastaa vielä mitään vaan mietiskelen että kumpi vaihtoehto olis mun mielestä parempi

Äh. Joo. Siis koira-asiat jäisi tänne, ja kaikki muu siirtyisi muulle osoitteelle. Ja kakkosvaihtoehto on, että mikään ei muutu.

Saankohan muokattua noita tekstejä… kokeillaan.

2 Likes

Kaikki samassa, ei saa muuttaa mitään, maailma muuttuu jo ihan liikaa, tarvitsen jotain tuttua, turvallista ja pysyvää! :rofl:

Ja sama ilman angstia: kuten Jonna jo mainitsi, kaikki muu saattaisi jäädä lukematta, jos ne olisi jossain muualla erikseen. Plus, koska kaikki muukin kiinnostaa, niiden siirtäminen muualle turhauttaisi, koska sitten täytyisi alkaa seuraamaan kahta foorumia. Mikä ei sinällään olisi iso asia, mutta hitokseen paljon kivempi, kun kaikki löytyy yhdestä paikasta.

3 Likes

Juu, älä nyt erottele mitään tai tee muutoksia.

Me ei kestetä muutoksia :joy::rofl::joy:.

Vaikka olen omalta osaltani ollut hetken vaisu niin se ei ole foorumin syy.

Tykkään siitä, että tämä on tämmöinen missä voi yhdellä foorumilla puida Putinin, retkeilyn, hevostelun, koira-asiat ja oman mielenterveyden samalla saitilla.

2 Likes

Mä oon samaa mieltä kuin kuin Lafal ja Hukkaputki kun tänään taas kerenny enemmän selailla täällä.
Kätevää kun kaikki löytyy samasta paikasta :+1:

2 Likes

Niin ja missään nimessä ei mitään foorumin lopettamista, tätä kun oppinu käyttää niin paljon kätevämpi kuin face :blush:

4 Likes

Ainakin tällä hetkellä näyttää siltä, että muutosta ei haluta.

(Ja kyllä, tämä oli sellainen nosto :smile: )

Okkei. Pysytään entisessä.

Päätöksestä ei voi valittaa, eikä vaatia uutta ääntenlaskua.

Tai siis voi valittaa ja vaatia, mutta ei siitä mitään hyötyä ole :rofl:

1 Like

Tämä ketju suljettiin automaattisesti 9 tunnin kuluttua. Uusia vastauksia ei voi enää kirjoittaa.