👉 Kappaleen sisentäminen

Jos saattaa olla tarve sisentää koko kappale. Sitä ei kannata käyttää säännöllisesti, mutta aika ajoin tulee vastaan tilanne, jossa asioiden eriyttämistä tai selkeyttämistä varten sisennys on paikallaan.

Koko kappaleen sisentäminen tehdään laittamalla bbcode-komento kappaleen alkuun ja loppuun:

[wrap=sisennys]
Tämä kappale sisentyisi 20 px riippumatta montako riviä siinä olisi.
[/wrap]

Eli tältä näyttäisi valmis teksti:

Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale.

Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale. Tämä on sisennetty kappale.

Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale. Tämä on tavallinen kappale.
—

On toinenkin tapa sisentää. Siihen tarvitaan näppäimistön apua, sillä sisennys tehdään siihen työhön tarkoitetulla tab-näppäimellä. Ainakaan iPadissä se ei toimi, koska tab-siirtää fokuksen pois kirjoituskentästä. Mutta jos sinulla toimii, niin se on varmasti näppärin — muutoin joutuu hyödyntämään edellä neuvottua muotoilua.