Havainnot susista osoittautuivat perättömiksi – Naantali ei saanut niille

Klikinsäästäjä: joku oli nyysinyt netistä susikuvan ja esitteli sitä aitona paikan päällä otettuna.

Tuo on sitä aluetta, jossa vanhemmat eivät uskalla päästää lapsiaan liikkumaan yksin, koska susi syö ensin isoäidin ja sitten punahilkan.

Tai no, Naantalista se hysteriavyöhyke alkaa. Pelkäisivät mieluummin muumeja.

Ja vuonna 2018:

Jep. Sekarotuisia englanninbuldoggeja, joita noustelaiset (Naantalin korkeudelta einen Uudenkaupungin ja Rauman suuntaan) luulivat susilaumaksi.

Nousiainen on sitten sitä aluetta, jossa peltojen keskellä asuvat perustivat sen jonkun hemmetin pihasusiyhdistyksen ja vaativat suunnilleen armeijan ja ilmavoimien apua, ettei heitä syötäisi.

Muistatteko vielä tämän kuvan?

kuva

Tuo oli Köyliön (Kunta Säkylässä, samaa aluetta) kokouksesta, jossa pelättiin sutta enemmän kuin venäläistä nyt.

Keskustellaanko aiheesta suomalaisten poikkeuksellinen luontosuhde? Jep, en uskonutkaan :smile:

Miksi :woman_facepalming:

Mä ymmärtäisin jos yöllä pimeässä tai hämärässä näkis jonkun epämääräisesti sudelta näyttävän mutta päivällä eikä lähellekään suden näköä :flushed:

2 Likes

Mikäs se asiantuntija oli, joka tunnisti auton alle jääneen nuoren naarassuden, paitsi että se oli vanha uroskoira. Kattonut bilsan tunnilla Narnia-sarjaa?

Meiän belgi oli kerran pimeällä susi, rouva oli kuulemma helpottunut, kun hukkaselle ilmestyikin ulkoiluttaja. No, onhan se huonossa valaistuksessa suurinpiirtein oikean muotoinen, hörökorvat ja häntä nyt ainakin.

Täällä on tehty susihavainto n. 1 km päässä pari vuotta sitten, mutta kyllä mä silti kusetan koirani iltaisin ja kuljen metsässä. Veikkaan kyllä, että puolet täälläkin päin jolkottavista susihavainnoista on karannut jonkun takapihalta ja päivänvalolla saattaisi luulla sakemanniksi tai huskyksi.

Väärä eläinlaji, mutta ollaan syvällä samoissa ongelmissa kuin muutama vuosi sitten kun se yksi julkisuuteen tullut vapaaehtoinen elsu, joka raivosi hylätyistä kaneista pelastettuaan moisen. Paitsi että se kani oli rusakonpoikanen.