Foorumi kaatuili iPadillä

Minulla foorumi ei pysynyt pystyssä iPadillä, ei appilla eikä millään selaimella. Kaatuessaan se vei aina selaimenkin mukanaan.

Nyt näyttäisi siltä, että syypää oli laajennos, joka esitti muutamilla sivuilla suosituimpien tagien listan sivupalkissa. Sen pitäisi vain tunnistaa näytön koko ja päättää onko näkyvissä vai ei, ei muuta.

Mutta teen vielä muutaman testin varmistaakseni onko kyse siitä — nimittäin buuttasin ärsyyntyessäni padinkin, ja jos vika korjaantui sillä, niin sitten on tämäkin vehje hajoamassa.

Ei ainakaan vielä löytynyt mitään ihmeellistä. Mutta päivitin Discoursen myös, koska siihen oli tullut bugipäivitys.

Toivottavasti se korjasi ongelman. Koska jos padi on hajoamassa, varsinkin kun läppäri vetää viimeisiään, niin sen jälkeen kenelläkään ei ole enää hauskaa…

Syy kaiken kaikkiaan taisi kuitenkin olla iPadissä. Joudun muutenkin nykyään buuttamaan sen joka toinen päivä. Luotettava merkki tulevista ongelmista on aina kun siirrän jonkun ohjelman taustalle, vaikka tämän foorumin, niin uudelleen esiin otettaessa se ei enää muista mitä pitäisi näyttää, vaan lataa uudelleen — ja hukkaa tietysti sen kohdan, johon oli jääty.

Jos siedän se, niin päivä tai kaksi lisää, niin apit alkavat kaatuilemaan yksi toisensa jälkeen.

Haiskahtaa muistiongelmalta. Ja voisin väittää, että tämä alkoi viimeisen päivityksen jälkeen.

Joopajoo. Suljen ketjun, koska ei ole enää ajankohtainen. Aloittakaa uusi ketju, jos tekniikka vittuilee.