Eläinnaturopaatti

Mitähän tämä koulutus pitää sisällään ja mihin se antaa valmiudet?
Kuuluuko tämä ruokintaan vai oheishoitoihin.

Tuli vastaan, kun luin Rambo skeittaava koiran julkaisua jossa tuo kyseinen koira oli käynnyt kranio-sakraaliterapiassa.

Se pitää sisällään aivan kaiken kusetuksen mitä ihminen on voinut keksiä – lukuunottamassa reikiä ja kraniosakraalia, koska niissä halutaan rahastaa erikseen. Mutta se pitää sisällään hieman homeopatiaa, aromaterapiaa, kukkaterapiaa, akupainantaa ja shiatsua sekä sellaisia ravintoteorioita, että jopa paatunein barffaaja kalpenee kateudesta.

Joten naturopatia ei kuulu ruokintaan eikä oheishoitoihin, vaan kaunistellulla ilmaisulla uskomushoitoihin,

Ja se antaa valmiuden vakavaan ti3edevastaisuuteen, herkkään uskoon yliluonnolliseen sekä mahdollisuuden vaivattomaan rahastukseen – koska on moraalitonta antaa idioottien pitää rahansa,

Kraniosakraaliterapia on uskonnollinen huuhaaviritys osteopatian uskonnollisesta osasta. Sen teoria perustuu kallon luiden manipulaatioon sekä aivoveriesteen käsittelyyn. Se, että kallon luita ei voi manipuloida kuin kallonmurtumassa ja aivoveriesteen murtaminen vaatii kuolemaan johtavaa niskamurtumaa, ei saa tietenkään häiritä hyvää teoriaa.

KS on kaksinkertainen kusetus. Ensin valehdellaan siitä mitä tehdään, ja sitten tehdäänkin osteopatiaa, joka ei kuulu KS-terapiaan.

JA kun vauhtiin päästiin, niin kalevalainen jäsenkorjaus on samaa sarjaa. Sillä ei ole mitään tekemistä kalevalaisuuden tai menneisyyden kanssa, vaan se on parikymmentä vuotta sitten keksitty systeemi, ja toki tuotemerkkisuojattu.

2 Likes

Ei ole todellista :flushed:.

Eihän tuosta listasta puutu kuin yksisarvishoito.

1 Like