Auton virtalukko hajosi. Ja PostNord

Auton virtalukko laukesi. Auto pysyy kyllä käynnissä ja starttaa satunnaisesti, mutta ei sammu. Onneksi isolla vaihteella saa sammutettua, mutta virrat on otettava pois repimällä akusta miinusjohto irti.

Sattuuhan noita, vanhoissa autoissa. Volkkarilta uusi virtalukko sarjotettuna meidän avaimelle olisi maksanut 650 euroa. Koska rommari pyytää vanhasta satasen, niin sellainen sitten tilattiin ja aletaan leikkimään kahden avaimen taktiikalla.

Tuo tapahtui viime viikon tiistaina, ja virtalukko tilattiin korjaamolle heti. Aika useinhan varaosakauppa on nopeaa ja ne tulevat usein jo seuraavaksi päiväksi. Nyt ei tullut. Torstaina PostNord ilmoitti, että paketti lienee Vantaalla, mutta he eivät ole varmoja. Saavat sen kuitenkin perille perjantaiksi. Mutta eivät saaneet.

Tänään on maanantai. PostNord lupasi paketin korjaamolle heti aamupäiväksi. Tätä kirjoitettaessa kello on 15, eikä ole vielä tullut.

Postin toiminnasta kiukutellaan paljon. Koska aletaan julkisemmin puhumaan PostNordin toimimattomuudesta? Minulle on tullut kuusi kertaa paketti PostNordin toimittamana. Yksi on tullut kiukuttelematta perille. Se tarkoittaa 17 % toimitusvarmuutta.

Minna on käyttänyt lomapäivänsä siihen, että odottaa auton virtalukkoa. Onneksi työnantaja tuntee hänet, eikä kuvittele, että hän venytti vappuvapaitaan. Mutta huomenna on päästävä töihin.

Vittu.

Ja tänään tiistaina paketti oli saapunut hiukan ennen neljää. Kuski oli ajanut ympäri parkkipaikkaa ja huudattanut torvea, kun ei ollut löytänyt korjaamon ovea. Eihän se olekaan merkitty kuin kissankorkuisilla kirjaimilla :man_facepalming:

Ootpa poikkeuksellisen optimistinen. Oma kokemus on, että varaosalla kestää vähintään kolme viikkoa saapua paikalle ja sitten sekin jotenkin vääränlainen.
Ollaan tosin jo vaihdettu huoltamoa ja kokemukset on vähän parantuneet.

No, meillä on harvoin varaa käyttää tilattavaa merkkiosaa :wink:

Kokemukset parani sen jälkeen kun siirryttiin merkkihuoltoon :laughing:
Aikaisempi oli paljon ajettu ja usein huollettu pakuvanhus. Korjaamo oli lähellä, mutta surkea.

Nää, ei se surkea ollut. Ne vaan tilasi osat aina PostNordin kuljettamana :wink: