Alueiden uudelleenjärjestämistä. Taas

Tein pienen hienosäädön alueisiin. Osaksi koska halusin samankaltaiset samaan paikkaan ja osaksi koska minulle tuli teknisiä ongelmia alueiden seuraamisten kanssa sen jälkeen, kun tein aloituksen Eniten vituttaa kaikki -chattiin kytkettyyn kategoriaan.

Joten nyt on ilmestynyt uusi pääkategoria Sekalaista — sinne saa laittaa mitä huvittaa, tai olla laittamatta. Se on aidosti olemassa siksi, että sain alueet

saman pääkategorian alle. Ja ne ovat pääkategorian alla vain ja ainostaan siksi, että minun ei tarvitse scrollata niin paljon.

Samalla vapaaseen kokeiluun ja testaamisen tarkoitettu Testaus palasi takaisin pääkategoriaksi. Jos ette ole vaimentanut tuota, niin saattaa kannattaa. Sieltä ei tule muuta kuin arvotonta kohinaa.

Jos et tiedä miten alueita hiljennetään (eli sama asia kuin lakkaisi seuraamasta jotain Facebookin ryhmää), niin vilkaise ensin tämä:

Tuo ei ole ajantasalla ja päivitän sen ehtiessäni, mutta siellä selitetään miten hiljentäminen tehdään.

Ja jos olet tuon jälkeen sekaisin kuin se kuuluisa seinäkello, että et tiedä mitä tehdään, missä tehdään ja miksi tehdään, niin kysy. Kysymällä asiat saadaan selviämään. Useimmiten.

Kysy & Vastaa muoto teki paluun jatko-osassa Imperiumin vastaisku. Jokaisella alueella voi käyttää Q&A-muotoa, jos haluaa välttää keskustelua (tosin, on ylläpidosta, eli minusta, kiinni noudatetaanko tuota halua), mutta löytyy myös alikategoriat Kysy & Vastaa.

Tiedän, että Q&A on teille luultavasti formaattina vieras, mutta kyseessä on vain opettelu. Kuten vaikka tagien kanssa.

Ja osa, kuten @Lafal, tulee moisiin törmäämään muualla vielä useastikin… Joten parempi harjoitella tutussa ympäristössä, jossa oikeuksia ei leikata vain siksi, että moderaattorin mielestä et vastannut, vaan keskustelit.

1 Like