Alueesta Katiska

Sivuston Katiska.eu sekä soveltuvin osin Katiskan face-ryhmän metakeskustelua; ovatko kategoriat oikein tai sopivia, tagit, kirjoitusasukin, moderointipolitiikka, jopa myös tekniikkahuomiot.

Kaikki sellainen sopii meta-alueelle, joka ei ole varsinaisesti kirjoituksen aiheeseen liittyvää, vaan kirjoituksiin (ja sivustoihin) itsessään liittyviä.

A-vitamiinissa kannattaa kysyä vaikka lampaan maksan sopivuudesta nimenomaan maksa- tai A-vitamiiniaiheessa itsessään. Mutta täällä sopii pohtia kannattaisiko maksa ja A-vitamiini aiheena liittää toisiinsa.

Metaa on myös ihmetellä onko mielipiteen ja asian määrä oikeassa suhteessa. Tai miksi petokeskustelut ovat pannassa. Tosin moderointipäätökset ovat harvoin keskusteltavissa, mutta näkökantoja otetaan huomioon.

Tekniikka itsessään ei ole metaa, paitsi että on esim. käytettävyyden suhteen. Akuuteista toimimattomuuksista kannattaisi huudella jossain muualla, mutta koska ylipäätään ihmiset eivät kerro kun joku hajoaa, niin saa niistä kertoa täälläkin.