Addiktioeläimet

Se, että koirat reagoi jääkaappiin, on vanha juttu. Tosin meillä ei ole koskaan reagoitu siihen. Sen sijaan jos metalli kilahtaa toista vastaan, niin koirat herää. Johtunee siitä, että ruokakupit on metallia.

Sen sijaan meidän russeleilla on tupakkariippuvuus.

Heti kun rööki ilmestyy käteen, niin pikkurakit on ovella. Aivan sama kuinka umpiunessa ovat.

2 Likes

Meillä toimii tietty puhelimen soittoääni, koska sen soittajan kanssa mennään yleensä pitkille maastolenkeille ja laavulle makkaralle.

Ja kylmälaukku joka sisältää peuran, hirven ja jäniksen lihoja suoraan metsästä. Sen jälkeen meillä käydään veristä taistoa kuuluuko laukku minulle vai elukoille :joy:.

1 Like

Pakastimen avaaminen on varma tapa saada koira keittiöön. Ihan en ole perillä siitä miksi näin on, koska useimmiten pakastin avataan ihmisten ruokia varten. Reilu vuosi sitten sieltä otettiin joskus koiralle ruokaa tai luita, sittemmin kerran tai kaksi kertaa viikossa maksan paloja. Nykyään ei enää sitäkään.

Tosin viime kuukausien aikana käytös on muuttunut siihen, että pelkkä keittiöön meneminen saa koiran säntäämään perään.

Illalla kun pesen hampaita, koira siirtyy olkkarista makkariin nukkumaan.

Kun katsotaan elokuvaa, koira alkaa pyytämään ulos (tai tuo leluja) siinä vaiheessa kun leffaa on enää 10-15 minuuttia jäljellä. Riippumatta leffan pituudesta.

1 Like

Kosteusvoidetuubin avaaminen. Kierrekorkki toimii jos koira on samassa huoneessa, sellainen saranalla oleva korkki herättää myös toisessa huoneessa nukkuvan koiran.

Joskus mietin että pitäisi nauhoittaa se ääni. Olisi satavarma luoksetulo missä tahansa tilanteessa.
Ja jos palkkana vielä saisi sitä rasvaa…

1 Like