ūüó£ 72: Varmojen p√§ivien √§itiys (podcast)

Yksi syy siihen, miksi aikoinaan halusin mieluummin nartun kuin uroksen, oli urosten taipumus mennä kuupasta sekaisin, jos lähistöllä on kiimainen narttu. Eli se, että uros vinkuu ja piippaa oven luona ulosmenoa yötä päivää.

Tuo meidän kiimassa oleva narttuoletettu vinkui ja piippasi oven luona koko eilisen päivän. Saman tien kun tultiin kävelyltä kotiin, olisi taas pitänyt päästä ulos. Iltakävelyllä oli tullut vastaan nuori uros ja mies oli järkyttynyt siitä, miten tuon narttuoletetun häntä oli käyttäytynyt.
Yöllä se oli herättänyt miehen ja vaatinut ulospääsyä, mitä se tekee vain vatsan ollessa löysällä. Nyt ei ollut ripuliongelmaa, vaan tarve päästä haistelemaan ympäristöä.

Tänään ollaankin jo siinä normaalissa, että kotona oleva ihmisen ainoa funktio on leikkiä koiran kanssa.

Oliko tuolla siis tärppipäivät? Vai voiko se vaan huijata ja oikeasti ne on vasta tulossa? En muista, että vastaavaa käytöstä olisi ennen ollut, ainakaan noin vahvasti. Mutta en myöskään ole ollut lomalla koiran kiiman aikana. Vuoto alkoi vajaa 2vk sitten.

Me ollaan aikaisemmin ulkoilutettu sitä vain hihnassa siihen saakka, että valeraskauskäytös alkaa. Jos tällä kertaa uskaltaisi päästää vapaaksi jo vähän aikaisemmin :sweat_smile:

Juu ja juu. Omien narttujen kanssa sellainen sekoilu liittyy nousevaan kiimaan. Sitten kun on tärppi, niin ollaan paljon salakavalamman rauhallisia. Kun samalla sitten vuoto yleensä vähenee, niin saadaan aikaiseksi niitä vahinkopentuja.

1 Like

Tuo sopii hyvin meidänkin nartunkin kuvaukseen :sweat_smile:
Ajatuksena oli siis se, että uskaltaisiko sitä hihnassapitoaikaa lyhentää kahdesta kuukaudesta vaikka kuukauteen (vuodon loppumisesta). En taida uskaltaa :see_no_evil: